Verzekeringskaarten

Wij vinden het belangrijk dat u in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van een verzekering ziet. Wat is wel en wat is niet verzekerd? Wat wordt er vergoed? Wat zijn de belangrijkste uitsluitingen? De antwoorden op deze vragen staan in het informatiedocument Insurance Product Information Document (IPID) of ook wel verzekeringskaarten genoemd.

Omdat het IPID juridisch niet dezelfde waarde heeft als polisvoorwaarden, zijn de documenten uitsluitend informatief. U kunt aan de inhoud ervan dan ook geen rechten ontlenen.

Met het IPID kunt u beoordelen of dit voor u de juiste verzekering is. Ook kunt u de IPID's vergelijken met elkaar voor een beter inzicht.

U kunt de IPID's hieronder downloaden:

Daar waar in de hieronder vermelde IPID's 'Reaal Verzekeringen' en/of 'VIVAT Schadeverzekering N.V.' vermeld staat, leest u vanaf 1 januari 2021 'Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.'.
 

Nationale-Nederlanden

Zekerheidspakket Particulieren

Bedrijven Totaalplan

Zekerheidspakket Bedrijven

Zekerheid op Maat

ASR

Vernieuwd Voordeelpakket

Voordeelpakket Bedrijven

DOELGROEPBESCHRIJVING

Wilt u eenvoudig checken of een product geschikt is voor u? Dan kunt u hieronder de doelgroepbeschrijving downloaden. Per product staat beschreven voor wie het product bedoeld is.

ASR

Nationale-Nederlanden

Stel ons gerust uw vraag

0174 - 671 767
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.